Hem


Välkommen till silverfilt och slutet av sommaren.

 I dag lördagen den 1 oktober, här i Kristinehamn bryter solen  genom höga molnslöjor och lovar lite värme fram på dagen  (ca 10 grader) med skurar under eftermiddagen och kvällen.

Vi är specialister på formsydda silverfiltar för camping och hundsport samt  tillbehör för fäste av silverfiltar / silverdukar.               

 Kanske dags för utflykt med husbil / husvagn, eller med bilen och de 4-benta pälsklingarna till skog och mark.    

Om du använder silverfilt-duk tänk på att fästa den säkert utan risk för skador på bilens lackering  med våra starka  gummiöverdragna  MAGNETER , passa all silverfiltar-dukar oavsett fabrikat, magneterna levereras med praktisk hållare.

Ett alternativ kan vara sugkoppar för säkert fäste av silverfiltar på glasrutor  eller hårda plana ytor i 4-pack.

Kroken nytt beslag att använda i markisen för upphängning av tex. amplar. belysning ger många möjligheter.

Beställ och betala säkert via Klarna, få först betala efter 30 dagar.

Är du osäker på om SKUGGA passar till din markis?
Beställ prov på vulst genom att Swisha 25kr (dras av vid köp av SKUGGA) till:
123 1 892 017 samt skicka adressuppgifter på epost till info@silverfilt.se

 

Önskar Er alla en skön och solig avslutning på sommaren.

Tacksam om Du vill dela med dig av dina bilder på hur du använder våra produkter, maila gärna in till  :  info@silverfilt.se 

/Jan

Våra låga priser kommer av tidigare kontakter med producenter där vi köper och importerar direkt från fabrik, utan fördyrande mellanhänder.

Silverfiltar från oss repar inte bilens lackering. förväxla inte med filtar/dukar av lägre kvalité.

Våra silverfiltar är tillverkade av väv i bästa kvalité som reflekterar upp till 80 % av solens strålar, väven är kraftig och den är förstärkt med svart kantband och öljetter.

Storleken har betydelse, vi tillverkar våra silverfiltar är formsydda för att bäst passa  till olika användningsområden.

Silverfiltarna passar förutom som solskydd för bilar och burar passar även till solskydd i fönster, balkonger eller i altanfönster, fäst med sugkoppar . Eller  häng upp i villamarkisen med vårt beslag kroken

Ger även fin skugga vid  camping-förtält-utställnings tält till växt- och fruktodlingar, bara fantasin sätter gränser för användningen av solskyddet.

Filtarna levereras i praktiska väskor med bärhandtag och blixtlås, med plats för tillbehör som magneter, sugkoppar eller andra fästanordningar.

 


På vår Facebooksida, Instagram och på ”Blogg” hittar du löpande inlägg